تاریخ بهروزرسانی: ۱۴۰۰/۰۴/۱۱
اموزش ایتبس سازه بتنی دقیقاً همانند مسیر یک موشک برای رسیدن به فضا میباشد .
شاید این جمله شما را متحیر کرده باشد که طراحی سازه بتنی چه ربطی به مسیر موشک و فضانوردی دارد. چند وقت پیش مقاله بسیار جالبی را مطالعه میکردم که در مورد مسیر یک موشک به سمت هدف خود توضیح میداد.
در این مقاله بیان شده بود که هیچگاه یک موشک مسیر کاملا مستقیم را طی نمیکند و به یکباره به سمت هدف خود پیش نمیرود، بلکه مسیر کلی موشک از بیشمار مسیر کوچکتر تشکیل میشود. گاهی این موشک بیش از حد به سمت چپ حرکت میکند و اپراتوری که مسیر موشک را تعیین میکند مسیر را به سمت راست تغییر میدهد و زمانیکه مجدداً مسیر موشک بیش از حد به سمت راست منحرف شد مجدداً اصلاح جهت مسیر صورت میگیرد.
در مسیر اموزش ایتبس سازه بتنی دقیقاً بارها با این مسئله روبهرو میشویم مشاهده میکنیم که مسیر خود را باید اصلاح کنیم اما موضوعی که بسیار اهمیت دارد این است که در ابتدای مسیر خود باید به یک دید کلی از مسیری که پیش رو داریم برسیم و این موضوع با کنترل پلان معماری شکل میگیرد.
تمایل دارید این جلسه و جزوه آموزشی آن را دانلود کنید؟
اين جلسه حاوي
- فيلم آموزشي بالا
- ۲ جزوه آموزشي براي درک بهتر ويديو به زبان فارسي
ميباشد، اگر تمايل داريد تمامي۴۴ قسمت آموزش ايتبس و تمامي جلسات آموزش سيف را دانلود کنيد، بايد عضو الماسي شهر نوين عمران ومعماري باشيد! چنانچه تاکنون ثبت نام نکرديد از طريق دکمه زير ثبت نام کنيد.
تاکنون بيش از ۲۰۰۰ نفر عضو الماسي شهر نوين عمران ومعماري شده اند!
هزينه عضويت تنها ۲۹ هزار تومان
همانطور که در جلسات قبل از اموزش ایتبس سازه بتنی یاد گرفتیم ما درون مسیری قرار میگیریم که این مسیر قسمتهای متفاوتی داشت. در این جلسه از اموزش ایتبس سازه بتنی به سراغ قسمت اول این مسیر یعنی کنترل پلان معماری میرویم.
دوستان عزیز، اگر دو جلسه قبلی را مشاهده نکردهاید، حتما حتما مشاهده کنید. مطمئن باشید دو جلسه گذشته یک دید درستی به شما میدهد که چگونه از این جلسه بهره کافی را ببرید.
چرا ما باید طراحی سازه انجام دهیم؟
معمولاً در سازههای ما یک فردی وجود دارد به نام سرمایهگذار ر یا کسی که زمینی دارد و تصمیم دارد ملکی را بسازد، این آقای سرمایهگذار خیلی شیک و مجلسی باپرستیژ و جیب های پر از پول راه میرود تا اینکه یک معمار را پیدا کند.زمانی که معمار را پیدا کرد با آن در مورد زمین خود صحبت میکند، یک سری مجوزهایی میگیرد و بعدازآن مهندس معمار کار خودش را شروع میکند بعد از اینکه مهندس معمار کار خود را شروع کرد؛ با توجه به پلان زمین، طراحی را تحت نام طرح اولیه در نرمافزار اتوکد ارائه میدهد جایگاه ستونها را مشخص میکند میگوید آشپزخانه، اتاقها، کجاباشند.
ستونها از یک شبکهبندیها (گره لا ین ها) به هم دیگر ارتباط داشته باشند، اینجا رمپ بخورد طبقات به این صورت از هم فاصله داشته باشند، ارتفاع را مشخص میکند،و یک نقشه معماری را برای ما طراحی میکند.
بعد ازآنکه این معمار در مورد سازه با آن شخص سرمایهگذار صحبت کرد و به یک نتیجه اولیه رسید به سراغ ما طراحان سازه می آید.و در مورد آن پلان معماری به ما طراحان سازه صحبت میکند، و میگوید من این طرح را برایش قراردادم و میخواهم شما زحمت طراحیاش را بکشید، خیلی خوشحال میشویم چون ما علمش راداریم و خیلی راحت میتوانیم به درآمد برسیم.
سرمایهگذار از ما میخواهد طبق پلان، سازه بتنی را طراحی کنیم. اما اینجا یک مشکلی بهوجود میآید. مهندس عمران نمیتواند مستقیم وارد نرمافزار ایتبس شود. باید ابتدا پلان معماری را کنترل کند و یا حتی با مهندس معمار مشورت کند.
بهترین راه کنترل پلان معماری:
دوستان عزیزم بهترین کار برای کنترل پلان معماری این است که نکات بی نظیری را آموزش ببینیم و مدام پلان معماریهای زیادی را کنترل کنیم.
در دوره اموزش ایتبس سازه بتنی، شما دوستان عزیز نکات بینظیری را بهصورت چکیده و خلاصه آموزش خواهید دید؛ اما اگر به دنبال یک آموزش کامل و جامع هستید، زیر همین ویدئو لینکی تحت نام آموزش کنترل پلان معماری، برای شما عزیزان قرار داده شده است که بهراحتی میتوانید این آموزش را تهیه نمایید.
در این آموزش من برای شما چکلیستی را قرار دادهام که با آن میتوانید انواع پلانها چه اداری، چه مسکونی، موزه، سالن، کنسرت و سمینار را کنترل کنید.
اگر به دنبال این هستید خیلی پیشرفته آموزش ببینید حتماً حتماً آن آموزش را ببینید.
وظیفه مهندس عمران بعد از تحویل نقشههای معماری چیست؟
۱) کنترل
۲) تجویز
۳) پیگیری
وقتی شما میخواهید پلانی را کنترل نمایید نباید مهندس عمران باشید باید مانند یک پزشک عمل کنید. پزشک چهکاری انجام میدهد؟ او در ابتدا بیمار خود را کنترل میکند. آیا اعضای بدن بیمار در جایگاه خودشان بهدرستی عمل میکنند یا خیر؟ یک کنترل کلی انجام میدهد بعدازآن که توانست با توجه به این کنترل، بیماریِ بیمار خود را تشخیص دهد، به سراغ مرحله دوم یعنی تجویز کردن میرود دارو خود را با توجه به دانش و بینشی که دارد برای این بیمار تجویز میکند. بعدازآن که تجویز کرد پیگیر حال بیمار است.
ما مهندسین عمران هم باید چنین کاری را انجام دهیم. در ابتدای کار پلان معماری را کنترل کنید، سپس با توجه به علم، دانش و بینش خود پلان را ساختهوپرداخته کنید. در ادامه پلان را در نرمافزار ایتبس پیگیری کنید.
کنترل پلان معماری در اموزش ایتبس سازه بتنی به چند دسته تقسیم میشود؟
۱) اطلاعات عمومی پروژه:
دسته اول اطلاعات عمومی پروژه است. ما جدولی را تهیه میکنیم و اطلاعات عمومی سازه خود را در آن جدول وارد میکنیم؛ سپس بهسراغ نقشههای معماری پروژه میرویم. سایت پلان های خود را بررسی میکنیم و میبینیم به چه صورتی عمل میکنند.یک سری کارها همروی پلان معماری انجام میدهیم.
اطلاعات عمومی پروژه مانند شناسنامه ما انسانها هستند.شناسنامههای خود را دیدهاید یک نام و نام خانوادگی، کد ملی، پدر و مادر، تمامی اطلاعات خود را نوشته است.
در قسمت اول کنترل پلان معماری که نوشتن اطلاعات عمومی پروژه است، ما باید یک شناسنامهای برای سازههای خود تهیه کنیم.
حالا این شناسنامه به چه صورتی است؟ یک جدولی است ۹ تا ردیف دارد که ما اطلاعات را در آن جدول مییابیم.
در واقع ما باید شناسنامهای را برای سازه خود تعریف کنیم. این شناسنامه بهصورت جدول زیر میباشد.
۲) نقشههای معماری پروژه:
در نقشههای معماری پروژه، جزئیات پروژه بیان میشود.
انواع نقشههای معماری:
۱) نقشه موقعیت ساختمان:
در کجاها گذر و خیابان وجود دارد. درب ورودی ساختمان کجاست؟پلاک همسایه ها کجاست؟
۲) نقشه نمای ساختمان:
در نما چهمقدار بازشو داریم که بتوانیم درصد مناسب بازشو را در سازه اعمال کنیم و یا چه مصالحی در نمای ما استفاده شده است.
۳) نقشه پلان ساختمان:
خیلی مهم و بااهمیت است.بهطور مثال، ستونها، آشپزخانه و کجاها دستگاه پله قرار دارد؟ یا تراس ها در کجا قرار دارند؟
۴) نقشه برش ساختمان
نقشه موقعیت ساختمان:
اولین نقشه ای که ما داشتیم نقشه موقعیت ساختمان بود.نقشه موقعیت ساختمان به ما دیدی میدهد که متوجه شویم ساختمان ما به چهصورت است و در کجا قرار دارد. برای راحتی کار، ما میتوانیم نقشههای هوایی را از شهرداری درخواست کنیم و به اطلاعات زیر دست پیدا کنیم.
ابعاد زمین ساختمان:
طول و عرض زمین را مشخص کنیم تا حداقل بتوانیم مساحت زمین را بهدست آوریم.
محل قرارگیری ساختمان:
سازه ما جنوبی است یا شمالی؟ شرقی است یا غربی؟
جایی که ما همجواری با ساختمان دیگر راداریم باید درز انقطاع را محاسبه کنیم، حتی در نقشه کدمان نشان داده شود.
بعدازآن که درز را محاسبه کردیم محل قرارگیری ساختمان را مشخص میکنیم،یعنی سازه ما شمالیه،جنوبیه،شرقی،غربی، به چه صورت است.یک دید را به ما میدهد که ساختمان ما کجا قرار دارد.
همجواری ساختمان:
در کجا خیابان و ساختمانهای دیگر واقع شده است.
درز انقطاع:
مهمترین نکته در نقشه موقعیت ساختمان، انتخاب و محاسبه درز انقطاع است. قابل ذکر است که درز انقطاع و همجواری ساختمان به یکدیگر وابستهاند.
اجرای درز انقطاع در سمتی از زمین پروژه که پلاک مجاور ( ساختمان همسایه ) قرار دارد اجباری میباشد
درز انقطاع ساختمان اموزش ایتبس سازه بتنی :
در اموزش ایتبس سازه بتنی باید به ۳ سوال پاسخ داده شود:
۱) درز انقطاع چیست؟
۲) چرا درز انقطاع نیاز است؟
۳) چگونه محاسبه میشود؟
تصور کنید دست من یک ساختمان است و آن دست من هم یک ساختمان دیگر زمانی که این دو ساختمان کنار هم قرار میگیرند و یک بار جانبی مانند زلزله به آنها وارد میشود، سازه من رفتار رفت و برگشتی دارد و حرکت میکنند.
این جابهجایی (حرکت ساختمان)به خودی خود باعث تخریب ساختمانها میشود.
“درز انقطاع” فاصلهای است که بین این دو ساختمان میدهیم تا در صورت اعمال بار جانبی رفتار رفتوبرگشتی، به ساختمان مجاور برخورد نکند.
به زمان تناوب تحلیلی رابطه دارد.
اگر این فاصله ها رعایت نشوند حوادث خطرناکی ممکن است رخ بدهد و بر اثر ضربه ساختمان ها با یکدیگر، نیروی بسیار زیادی ایجاد شود که این نیروی کشنده ممکن است جان بسیاری را به خطر بیندازد.
فاصله بین دو ساختمان را مي توان با مصالح كم مقاومت، كه در هنگام وقوع زلزله بر اثر برخورد دو ساختمان به آساني خرد، به نحو مناسبي پر نمود به طوري كه پس از زلزله به سادگي قابل جايگزين كردن و بهسازي باشد.
فاصله بین دو ساختمان را مي توان با مصالح كم مقاومت، كه در هنگام وقوع زلزله بر اثر برخورد دو ساختمان به آساني خرد، به نحو مناسبي پر نمود به طوري كه پس از زلزله به سادگي قابل جايگزين كردن و بهسازي باشد.
تعریف درز انقطاع در استاندارد ۲۸۰۰ (بند ۱-۴-۱):
برای حذف و یا کاهش خسارت و خرابی ناشی از ضربه ساختمانهای مجاور به یکدیگر، ساختمانها باید با پیشبینی درز انقطاع از یکدیگر جداشده و یا بافاصله حداقل از مرز مشترک با زمینهای مجاور ساخته شوند. برای تامین این منظور در ساختمانهای با ۸ طبقه و کمتر، فاصله هر طبقه از زمین مرز مجاور، حداقل برابر پنجهزارم ارتفاع آن طبقه از روی تراز پایه میباشد. در ساختمانهای با بیشتر از ۸ طبقه و ساختمانهای بااهمیت خیلی زیاد و زیاد با هر تعداد طبقه عرض درز انقطاع باید از ضابطه بند ۳-۵-۶ تعیین شود.
استاندارد ۲۸۰۰ ( آیین نامه طراحی ساختمان های در برابر زلزله ۲۸۰۰ ) ضوابط این فاصله بین دو ساختمان را برای ما روشن میکند و نحوه ی محاسبه درز انقطاع را به ما مهندسان آموزش میدهد.براساس استاندارد ۲۸۰۰ومقررات ملی ساختمان ، ساختمانهایی که دارای ارتفاع بیش از ۱۲ متر یا دارای بیش از ۴ طبقه هستند، باید محاسبه درز انقطاع برای آن ها انجام شود؛ پس وظیفه ی آن این است که در موقع زلزله از برخورد دو سازه به هم و ایجاد خسارت مضاعف توسط ضربه سازه ها بهم جلوگیری می نماید.
محاسبه درز انقطاع:
برای محاسبه درز انقطاع در اموزش ایتبس سازه بتنی، ساختمان ما در یکی از گروههای زیر قرار میگیرد.
ساختمانهای کمتر از ۸ طبقه
ساختمانهای بیشتر از ۸ طبقه
ساختمانهای بیشتر از ۸ طبقه که اطلاعات ساختمان مجاور در دسترس نمیباشد.
ساختمانهای کمتر از ۸ طبقه:
ساختمانهای بیشتر از ۸ طبقه:
ساختمانهای بیشتر از ۸ طبقه که اطلاعات ساختمان مجاور در دسترس نمیباشد:
بحرانیترین حالت در درز انقطاع ساختمان:
زمانیکه قسمتی از ساختمان با سختی زیاد (مانند سقف) به قسمتی از ساختمان دیگر با سختی کم (مانند دیوار) برخورد کند، حالت بحرانی بهوجود میآید. برای حل این مشکل، اگر در ساختمان قسمتهایی با سختی کم وجود دارد سعی میکنیم با قسمتهایی که سختی زیاد دارند جبران کنیم. برای مثال، دیوارهای برشی را نزدیک به آن قسمت میکنیم و یا فاصله بین ستونها را کمتر میکنیم. اگر ساختمان ما جزء ساختمانهای کوتاه مرتبه با سختی عضو زیاد میباشد، سعی میکنیم با ضریب اطمینان فاصله درز انقطاع را بهینهتر کنیم.
محل قرارگیری ساختمان:
در اموزش ایتبس سازه بتنی نکات زیر را بررسی میکنیم.
ملک یکبر، دوبر، سهبر:
یه زمین یا ملکی که سه ضلع آن با کوچه یا خیابان (گذر) در ارتباط باشد ملک یا زمین سه بر میگویند.
ملک یا زمینی که فقط از یک سمت با خیابان یا کوچه در ارتباط باشد ملک یک بر میگوییم.
یعنی ملک ما از چند طریق به خیابان راه دارد. از نظر اقتصادی ملکهای سهبر از اهمیت بسیاری برخوردارند.
ملک دوکله
به ملک یا زمینی که از ۲ طرف به ۲ گذر موازی (یعنی یکی در بالا و یکی در پایین) متصل باشد ملک یا زمین دو کله یا دو بر میگویند.
هم شرقی – غربی هستند هم شمالی – جنوبی. ملکهای دوکله نیز از نظر اقتصادی قابل توجه میباشند.
ساختمان جنوبی، ساختمان شمالی
ساختمانهای شمالی ساختمانهایی هستند که اول وارد حیاط و بعد وارد ساختمان میشوید و دقیقاً این ساختمانها معمولاً آفتاب گیر خوبی دارند.
ساختمانهای جنوبی.ساختمانهایی هستند که اول وارد ساختمان و بعد صحن حیاط هستند که معمولاً از ظهر به بعد نور آفتاب میتابد ولی ازلحاظ نورگیری از ساختمان های شمالی بهترند.
ساختمان شرقی، ساختمان غربی
ملکهایی که ابتدا وارد ساختمان شویم، ساختمان شرقی و اگر ابتدا وارد حیاط شویم به آن ساختمان غربی گویند.
مشابه ساختمان های شمالی و جنوبی هستند.
نقشه پلان ساختمان اموزش ایتبس سازه بتنی :
در اموزش ایتبس سازه بتنی نقشه پلان ساختمان را کنترل میکنیم تا به ۵ دسته از اطلاعات زیر دست پیدا کنیم.
کاربری طبقات زیرزمین:
طبقات زیرزمین شامل استخر، سونا، جکوزی، گاردن، باغ و یا باغچههای زیرزمینی، پارکینگ میشوند. در عموم ساختمانها کاربری طبقات زیرزمین، پارکینگ است.
در ساختمان های چند طبقه و برج ها معمولا از زیرزمین با کاربری پارکینگ و انباری استفاده می شود.
ارتفاع زیرزمین با کاربری پارکینگ حداکثر ۲٫۶۰ می باشد.
کاربری طبقات روی زمین:
بررسی میکنیم که کاربری طبقات جزء کدام یک از موارد مسکونی، اداری و تجاری میباشد.
ارتباط بین طبقات:
ارتباط بین طبقات از کدام نوع میباشد؟ دستگاه راهپله و یا آسانسور. شاید ارتباط بین طبقه زیر زمین و طبقه همکف رمپ باشد.
ستونگذاری ساختمان
ستون گذاری پلان معماری یکی از مهمترین مواردی است که یک مهندس معمار باید حتماً بعد از تکمیل طراحی و قبل از ارائه طرح به مهندس محاسب پروژه برای انجام محاسبات انجام دهد.
پلان تیرریزی
پلان تیر ریزی یکی از نقشههای سازه است که در آن ابعاد، موقعیت و نحوه اجرای تیرها در سقف هر طبقه از ساختمان مشخص میشود.
انواع دستگاه راهپله:
دستگاه راهپله به ۴ شکل وجود دارد:
۱) تک رمپه
۲) دو رمپه
۳) سه رمپه
۴) چهار رمپه
شانهگیر شدن دستگاه راهپله به چه معناست؟
زمانی که دستگاه راهپله را بررسی میکنیم به یک نکته باید دقت کنیم جایگاه ستونها و تیرهای ما به چه صورت است؟ اگر ستونهای ما در درون دستگاه راهپله قرار بگیرند باعث میشود تیر ما شانه گیر شود. باید دقت کنید که ستونها بیرون دستگاه راهپله قرار بگیرند تا شانه گیر نشوند.
رمپ ساختمانی:
رمپ به سطح شيبدار جهت اتصال مكان های دارای اختلاف سطح گفته می شود.
رمپ ها یکی از بخش های بسیار پر کاربرد و بسیار پر اهمیت، در ساختمان ها هستند. هم در ساختمان سازی، هم جاده سازی از رمپ ها استفاده می شود.
رمپ ورودی پارکینگ باید حداکثر تا ۱۷ % اجرا شود.
یکی دیگر از راههای ارتباطی بین طبقات رمپهای ساختمانی هستند. در رمپهای ساختمانی به نکات زیر دقت کنید:
انواع رمپ ساختمانی
شیب رمپ
عرض ورودی رمپ
ارتفاع مفید رمپ
در آئیننامهها با توجه به ضوابط و معیارهای شهرسازی، مقادیر مشخصی به هریک از آنها اختصاص داده شده است.
انواع رمپ ساختمانی:
۱) رمپ سازهای یا غیرسازهای
۲) رمپ مدور یا مستقیم
اگر رمپ ما داخل سازه باشد رمپ سازهای و اگر خارج از آن باشد به آن رمپ غیر سازهای میگوییم. رمپهای سازهای نیاز به طراحی دارند مانند پارکینگ طبقات؛ اما رمپهای غیرسازهای را میتوان در هنگام اجرا نیز ایجاد کرد.
ستونگذاری ساختمان:
در ستونگذاری ساختمان نکات زیر را بررسی کنید.
فضای معماری
چهار طرف ساختمان
اطراف دستگاه راهپله
ضوابط پارکینگ
ما باید سعی کنیم در ستون گذاریمان فضای معماری را نابود نکنیم تا جای ممکن فضای معماری خوب باشند.ستونها تا حد امکان در داخل کمدها قرار گیرند یا ستونهایمان یک مقدمهای برای دیوارهای جداکننده باشند. در قسمت دوم باید دقت کنیم که چهار طرف ساختمانمان ستون داشته باشیم و در قسمت سوم باید دقت کنیم که این ۴ طرف، اطراف دستگاه راهپله هم ستون داشته باشیم.
بهتر عمل میکند چون زمانی که من و شما یک دیافراگمی مانند دستگاه راهپله را در سازههای خودداریم سختی به مقدار جرمی، مرکز سختی و مرکز جرم باهم دیگر تفاوت پیدا میکنند.
زمانی که مرکز جرم و مرکز سختی فاصلشان زیاد شود باعث ایجاد یک لنگر میشود که این لنگر در طراحی ما مخرب است. زمانی که وارد نرمافزار ایتبس شویم این موضوع را بررسی میکنیم.
ستونگذاری اطراف دستگاه راهپله باعث میشود مرکز جرم و مرکز سختی به یکدیگر نزدیکتر شده و فاصلهشان کمتر میشود. که این امر باعث میشود این لنگر کمتر شود و طراحی ما خیلی بهتر شود.
مرکز سختی و مرکز جرم باید تا جای ممکن کنار هم باشند.
اصطلاح مرکز جرم و مرکز سختی به چه معناست؟
مرکز جرم بهمعنای نقطهای است که که برآیند تمام نیروهای لرزهای به آن وارد میشود.
در المانی در ساختمان مانند تیرها و ستونها، سختی از خود دارند. برآیند این نیروها به نقطهای وارد میشود که به آن مرکز سختی گوییم.
مرکز سختی و مرکز جرم باید تا جای ممکن به یکدیگر نزدیک باشند. فقط در یک جا این دو مرکز بر روی یکدیگر تنطیم میشوند و آن در استخرها و سازههای آبی است. علت آن وجود فشار هیدرولیکی است که به دیوارهای جانبی استخر وارد میشود.
دو مفهوم رایج در اموزش ایتبس سازه بتنی:
۱) (PX (percent experience – تجربه کاربری
۲) (PI (percent interface – راحتی کاربری
وقتی صحبت از ساختمان میشود چهچیزی در ذهن شما تداعی میشود؟ شاید آشپزخانهای بزرگ، یا ارتفاع مناسب بین طبقات برای اینکه نور کافی به ساختمان وارد شود و یا مواردی مثل این. هرکدام از این سازهها، چیزی را در ذهن ما تداعی میکنند که به آن تجربه کاربری گویند.
اما بهترین مصداق برای راحتی کاربری میتوان به وجود اتاق مستر اشاره کرد. و یا فضاهای که فضای خصوصی، عمومی و نیمهخصوصی را از یکدیگر جدا کنند.
معمولاً مهندسان عمران در نظر دارند تا ارتفاع بین طبقات زیاد باشد، نور بهاندازه کافی وارد شود،حریمهای خصوصی، عمومی، نیمه عمومی، از هم جدا شوند و یک سری اعتقادات شخصیشان در آن پلان معماری حکمفرما شود.
اینجاست که یک تضادی بین مهندس عمران و مهندس معماری ایجاد میشود مهندس عمران به دنبال استحکام سازه است درحالیکه مهندس معمار به دنبال زیبایی سازه است.
باید مهندس عمران و مهندس معمار باهم به صورت تیمی کار کنند.
همکاری موفقیت-آمیزمعمار و مهندس عمران باعث ارتقای کیفیت پروژهها میشود.
باسلام خدمت استادارجمند
آموزش فوق العاده وعالی بود
ازخداوندمنان توفیق روزافزون برای شماخواستارم
سپاس وخداقوت
استاد طرز بیان و توضیحتون بی نظیره ، مدت ها بود دنبال یه آموزش جامع بودم که از صفر آموزش ببینم.
اینکه دوستان می گن کم گو و گزیده گو به نظر من اتفاقا این ویژگی ممتاز شماست . با تشکر
سلام
درود بر شما
ممنونم از لطفتون
عالی
سلام
درود بر شما
سپاس از نظر ارزنده شما
عالی بود
واقعا عالی بود
سلام
سپاس از لطف بیکران شما
عالی بود ممنون از شما استاد عزیز
سلام
سپاس از لطف بیکران شما
سلاو وقت بخیر بند ه عضو الماسی شده ام ولی لینک های دانلود فایل های PDF رو نمیتوانم پیدا کنم . لطف میکنید راهنمایی بفرمایید. با تشکر
سلام
ابتدا ووارد پنل کاربریتون شوید
و سپس برای دانلود اقدام کنید
سلام با تشکر از آموزش خوبتون من فایل کد را دانلود کنیم نمیبینم تو جلسات؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
میبایستی عضو الماسی شوید و سپس در زیر هر ویدیو میتوانید مشاهده کنید
با سلام و احترام
سپاس فراوان برای ویدیوهای مفید و دقیق شما
در جلسه سوم قسمت دستگاه راه پله ها تصویر نسبت به صدا مقداری تاخیر داشت و باعث کج فهمی میشد.
باتشکر
سلام
بله
برای اینکه وویس با کیفیت صضبط بشه از دستگاه مخصوص استفاده میشود اما متاسفانه در هنگام تدوین این مشکل براش پیش اومد
ما از شما معذرت خواهی میکنیم
کم گوی و گزیده گوی استاد گرامی و باسواد
سپااس
سلام
درود بر شما
سپاس از اینکه با نظرات ارزشمند خودتون به ما یاری میرسانید
مهندس جان قبل از اینکه به سراغ ضبط بریم ما در یک دوره آموزشی انگلیسی به نام نوروساینس شرکت کردیم که در مورد عصب شناسی مغز برای رساندن مفاهیم جدید بود.به همین دلیل سعی میکنیم با تفهیم کامل مطالب به دوستان کمک کنیم.اگر صحبت های من طولانی است لطفا پوزش ما را بپذیرید و اجازه دهید.
ممنون از مطالب مفیدتون
سپاس از همراهی شما
بسیارررررررررررر عالییییییییییی و حرفه ای. با تشکر
سپاس از همراهی شما
بسیار عالی و مفید و کاملا قابل درک. ممنون از شما مهندس عزیز و گرامی. شما هم در پناه الله
بینهایت سپاس از همراهی شما
سلام و درود.
نکات خوب و مقدمه خوبی بود
تشکر.
سلام
درود بر شما
سپاس بیکران از لطف شما
سلام ببخشید لینک دانلود کنترل پلان معماری چیزی ذانلود نمیکنه چه باید کرد ؟
سلام
درود بر شما
لینک دانلود چک شد مشکلی نداشت
پیشنهاد میکنم ار مرورگر دیگری استفاده ککنید.پیشنهاد بنده مرورگر گوگل کروم است
سلام جلسه سوم رو نگاه کردم آموزش هاتون عالی است و نکات و اصطلاحات جالبی یاد گرفتم، اما من لینکی برای دانلود فایل ها نمیبینم عضو الماسی ام شدم. سپاس
سلام
درود بر شما
سپاس از همراهی شما
شما فایل این جلسه را دانلود فرمایید درون فایل موجود است
درود بسیار عالی هست آموزش هاتون.ولی لینک مشاهده کنترل پلان معماری کار نمیکنه متاسفانه.عضو الماسی هم شدم.
سلام
درود بر شما الان چک شد و اصلاح گردید