مبحث۱۹ مقررات ملی ساختمان:
باکس دانلود مبحث۱۹ مقررات ملی ساختمان:
مقررات ملی ساختمان چیست؟
مقررات ملّي سـاختمان ايـران، بـه عنـوان فراگيرتـرين ضـوابط موجـود در عرصـه ساختمان، بيترديد نقش مؤثري در نيل بهاهداف عالي تأمين ايمني، بهداشـت، سـلامت و صرفه اقتصادي فرد و جامعه دارد و رعايت آن ضمن تأمين اهداف مـذكور موجـب ارتقـاي كيفيت و افزايش عمر مفيد ساختمانها ميگردد. براساس اين اهميت، تدوين مقررات ملّي ساختمان كه بهعنوان نقطة عطفي در تاريخ مهندسي ساختمان كشور محسـوب مـيشـود بيش از دو دهه است كه توسـط وزارت مسـكن و شهرسـازي آغـاز و بـا مشـاركت جامعـة مهندسي كشور و در قالب شوراي تدوين مقررات ملّي سـاختمان و كميتـه هـاي تخصصـي مباحث، سازماندهي و بي وقفه سير تكامل خود را طي نمـوده اسـت. در ايـن مسـير ضـمن تكميل و تجديدنظر مباحث از پيش تعريف شده و مطابقت آنها با مقتضيات شرايط كشـور از حيث اقتصادي، فني، فرهنگي و اجتماعي، تدوين مباحث جديدي هم در دستور كار قرار گرفته است كه پس از تدوين نهايي و طي مراحل تصويب در اختيار جامعة مهندسـي قـرار خواهد گرفت.
در حال حاضر مدارك فني متعددي نظير مقـررات ملّـي سـاختمان، آيـين نامـه هـا، استانداردها و مشخصات فني در كشـور منتشـر مـيشـود و اسـتفاده كننـدگان لازم اسـت به تفاوتهاي آنها از نظر هدف از تهيه هر مدرك، لازمالاجرا بودن، قلمـرو، حـدود تفصـيل، محتوا و ساير ويژگي هاي خاص هر مدرك توجه داشته باشند كـه در مـورد مقـررات ملّـي ساختمان ميتوان ويژگي هاي زير را برشمرد:
- مقررات ملّي ساختمان» در سراسر كشور لازمالاجرا است.
- احكام «مقررات ملّي ساختمان» بهطور خلاصه و اجمالي تدوين ميشود.
- با توجه به الزامي بودن «مقررات ملّي ساختمان» اين مقـررات فاقـد مـوارد توصـيه اي و راهنمايي است.
- مقررات ملّي ساختمان بر هرگونه عمليـات سـاختمان نظيـر تخريـب، احـداث بنـا، تغيير كاربري، توسعة بنا، تعمير اساسي و نظاير آن حاكم است.
بسیاری از ما مهندسان عمران در روز بارها و بارها از کتاب ها و دستورالعمل های مقررات ملی ساختمان کمک میگیریم. اما تا کنون با خود فکر کرده اید مقررات ملی ساختمان چیست؟ در كشورهاي مختلف به منظور نيل به اهدافي از جمله ايمني، سلامت، بهداشت و صرفه اقتصادي فرد و جامعه، تدوين و ضوابط و مقرراتي را در بخش هاي مختلف فعاليت هاي ساختماني مدنظر قرار داده اند، به نحوي كه در دنياي امروز كمترين كشوري را ميتوان يافت كه با تدوين قوانين عمومي يا اختصاصي، فعاليت هاي ساختماني را تحت نظم در نياورده باشد. در كشور ما نيز وزارت راه و شهرسازي در اجراي ماده ۳۳ قانون نظام مهندسي و كنترل ساختمان تدوين و بازنگري مباحث مقررات ملّي ساختمان را با رويكرد توجه به شرايط اقليمي و اجرايي كشور و اقتصادي و معيشتي مردم در دستور كار خود قرار داده است.
در برنامه ريزي هاي انجام شده از سال ۱۳۸۷ تاكنون بر تدوين و بازنگري مباحث مقررات ملّي ساختمان با هدف آشنايي و هماهنگي دستاندركاران ساخت و ساز با علوم فني مهندسي روز دنيا و با هدف ارتقاء كيفيت ساخت و سازها توجه ويژه اي شده است. همچنين با هدف شفاف سازي و ارائه توضيحات مفهومي درخصوص مباحث مذكور، تهيه راهنماهاي مربوطه نيز به جد، در دستور كار دفتر مقررات ملّي ساختمان قرار گرفته است.
آنچه مسلم است شهرداري ها بعنوان دستگاه مسئول عهده دار كنترل ساخت و ساز در شهرها مهمترين وظيفه را در رعايت مقررات ملّي ساختمان بر عهده دارند كه ميبايست با همكاري سازمان هاي نظام مهندسي ساختمان و سازمان ملّي استاندارد ايران و همچنين با استفاده از كمك تشكل هاي حرفه اي نسبت به ترغيب و تشويق استفاده از روش هاي نوين ساخت و حفاظت از طرح هاي بالادستي شهري در اين خصوص اقدام كنند. مقررات ملّي ساختمان در تمامي كشورها قواعدي هستند كه به نحوي اجراي آن ها توسط شهروندان الزام قانوني پيدا ميكند. ادراک مشترک كليه عوامل و عناصر مرتبط اعم از دولت، دولت هاي محلي، مردم و مهندسان، موجب ميگردد كه منافع ملّي ناشي از حفظ و افزايش بهره وري از سرمايه گذاري هاي ملّي و هم چنين حفظ جان و منافع عمومي بهره برداران ساختمان ها بر منافع سازماني دستگاه هاي اجرايي و يا منافع دولت هاي محلي و هم چنين منافع فوري سرمايه گذاران ترجيح داده شود . بديهي است توافق و التزام بر اين دسته از منافع و خواسته ها در قالب برنامه توسعه نظام ملّي ساخت و ساز تحقق مييابد.
از سال ۱۳۶۶ مقررات حاكم بر جنبه هاي مهندسي و فني ساختمان (طراحي – نظارت – اجر ا)، توسط وزارت راه و شهرسازي در قالب مقررات ملّي ساختمان به تدريج وضع و استفاده از آن الزامي شده است. توسعه آموزش عالي، مراكز فني و حرفه اي و سازمان هاي نظام مهندسي موجب افزايش نيروي انساني متخصص و ماهر در سطح كشور گرديد و به موازات آن مقررات ملّي ساختمان و استانداردها و آييننامه هاي ساختماني نيز به همت اساتيد و صاحب نظران شاغل در حرفه به صورت دورهاي مورد بازنگري و تجديد چاپ قرار گرفته اند. در حال حاضر اين مقررات به درجه اي از كمال و غنا رسيده است كه به عنوان مرجع و منبع آموزشي ضمن تأمين نياز نسبي دانشگاهيان و جامعه مهندسي كشور، سازندگان و بهره برداران، ابزار و مرجع كنترل لازم را براي اطمينان از كيفيت ساخت و سازها براي ناظران و بازرسان فراهم نموده است.
مقايسه كيفيت ساختمان ها بويژه از حيث سازهاي در سال هاي اخير با قبل از تدوين مقررات ملّي ساختمان مؤيد تأثير اين مقررات در ارتقاي كيفيت ساختمانها و سير تكاملي آن در جهت تأمين ايمني، بهداشت، رفاه و آسايش و صرفه اقتصادي ميباشد اما با مقايسه آمار كمي و كيفي، وضع موجود كشور با ميانگين شاخصهاي جهاني فاصله قابل توجهي وجود دارد.
براي جبران فاصله شاخص هاي پيش گفته شده لازم است اولاً نهادهاي حاكميتي سياست گذار و برنامه ريز و مراجع صدور پروانه ساختارهاي كنترل و نظارت را مورد بازنگري قرار داده تا سيستم نظارت جديتري نسبت به توليد، توزيع و مصرف مصالح استاندارد و اجراي مقررات ملّي ساختمان اعمال گردد. ثانياً سازمانهاي نظام مهندسي ساختمان، تشكلهاي حرفه اي دانشگاه ها و مراكز آموزشي و تحقيقاتي بيش از پيش در ترويج و تبيين مقررات وضع شده، الگوسازي و ارايه نمونه هاي عيني رعايت مقررات ياد شده و معرفي فنآوري هاي نوين و به نمايش گذاشتن مزاياي آن تلاش نمايند . ثالثاً مهندسان و سازندگان كه وظيفه اساسي در اعمال ضوابط و مقررات ساختماني را در طراحي، اجرا و نظارت ساخت و سازها بر عهده دارند با به روز رساني دانش فني و مهارت حرفه اي و با تكيه بر اصل اخلاق حرفه اي خود نسبت به اجراي مقررات ملّي ساختمان بيش از پيش اصرار ورزيده و كارفرمايان و مالكان نيز تشويق يا ملزم به رعايت مقررات ملّي ساختمان آن شوند. همچنين مردم به عنوان بهره برداران نهايي ميتوانند با افزايش سطح آگاهي از حقوق خود نقش اساسي در ارتقاي كيفيت از طريق افزايش مطالبات در كيفيت و بهره وري ساختمان ها و ايجاد انگيزه رقابت در ارايه ساختمانهاي با كيفيت ايفا نمايند.
مجموعه کتاب های مقررات ملی ساختمان دارای ۲۲ کتاب میباشه که به اختصار به هر کدام مبحث میگویند و هر مبحث دارای موضوع خاص میباشد. مثلا مبحث۱۹ مقررات ملی ساختمان در مورد صرفه جویی در مصرف انرژی صحبت کرده است!
دانلود مبحث۱۹ مقررات ملی ساختمان :
در بالا و پایین این صفحه دکمه هایی قرار دارند که از طریق این دکمه ها میتوانید مبحث نوزدهم مقررات ملی ساختمان را دانلود کنید و همینطور آموزش مربوطه را مشاهده فرمایید!
خلاصه مبحث۱۹ مقررات ملی ساختمان :
صرفه جويي در مصرف انرژي يكي از چالش هاي مهم جهان امروز است. در سال هاي اخيـر، افـزايش نگراني ها در خصوص تبعات زيست محيطي مصرف انـرژي و گـرم شـدن كـره زمـين، اهميـت ايـن موضوع را دوچندان كرده است. از سوي ديگر سهم بخش ساختمان در مصرف انرژي كشورها قابـل توجه است، و به همين دليل، در چند دهه اخير، در اكثر كـشورهاي صـنعتي، اقـدامات اساسـي درزمينه اصلاح الگوي مصرف، با استفاده از ابزارهاي مختلف از جمله تدوين مقررات و ضوابط، صـورت گرفته است.
در كشور ما نيز، بخش ساختمان حدود ۴۰ درصد از كل مصرف انـرژي را بـه خـود اختـصاص ميدهد. متأسفانه با اين وجود، اقدامات انجام شده در سال هاي اخيـر اثربخـشي مـورد انتظـار را در كاهش مصرف انـرژي بخـش سـاختمان نداشـته اسـت و رشـد مـصرف، همچنـان رونـد افزايـشي نگران كنندهاي دارد. بـديهي اسـت كـه تـداوم ايـن وضـع يت، تبعـات اقتـصادي و زيـست محيطـي جبران ناپذيري براي كشور به دنبال خواهد داشت.
تجربه كشورهاي صنعتي بهروشني لازمه تدوين ضوابط و مقررات منطبق با شرايط موجـود درهر كشور را آشكار ميسازد. در همين راستا، در سال ۱۳۷۰ ،اولين ويرايش مبحث۱۹ مقررات ملّي ساختمان، تحت عنوان صرفه جويي در مصرف انـرژي تـدوين گرديـد كـه بخـش اعظـم آن ضـوابط طراحي عايق كاري حرارتي پوستة خارجي ساختمان بود. متأسفانه، به دليل عدم وجود آمادگي لازم در جامعه مهندسي ساختمان، ضوابط تعيين شده در اين ويرايش از مبحث نوزدهم مقررات ملی ساختمان، در اكثر پروژه هاي ساختماني، اعم از دولتي و خصوصي، ناديده گرفته شد. با توجه به اين موضوع، در سال ۱۳۷۸ ،جلـد اول راهنمـاي مبحث۱۹ تهيه گرديد و در آن اصول كلي عايق كاري حرارتي ساختمان مطرح شد.
در ادامه، در سال ۱۳۸۱ ،ويرايش دوم مبحث نوزدهم مقررات ملی ساختمان مقررات ملّي ساختمان تهيه و ابـلاغ گرديـد. در اين ويرايش، علاوه بر پوستة خارجي، تأسيسات مكانيكي و روشنايي ساختمان نيـز، هـر يـك در
فصلي جداگانه مطرح شدند، و توصيههايي نيز براي طراحي ساختمان ارائه گرديد. از طرف ديگر، در گروه بندي ساختمان ها، علاوه بر كاربري، عوامل ديگري نظير نياز انرژي سـالانه نيـز مـد نظـر قـرار گرفت. همچنين براي يكسان سازي داده هاي فني در خصوص مصالح و فراورده هاي ساختماني مورد استفاده در پوستة خارجي ساختمان، ضرايب هدايت حرارت و مقاومت هـاي حرارتـي مـورد نيـاز در طراحي و محاسبات نيز به پيوست ارائه گرديد.
اكنون، در ويرايش حاضر مبحث نوزدهم مقررات ملی ساختمان ، مسايل زير مورد نظر قرار گرفته است:
- ساده سازي متن مبحث تا حد امكان؛
- گسترش حوزه شمول و ساده سازي راه حل هاي تجويزي؛
- ائه راهنمايي هاي لازم جهت تسهيل و يكسان سازي روش محاسبات طراحي عايق كاري حرارتي پوسته ساختمان مطابق با ضوابط مبحث۱۹؛
- تكميل داده هاي حرارتي مربوط به مصالح و فراورده هاي مورد استفاده در ساخت و سـاز فعلي كشور، و همچنين فراورده هاي نويني نظير شيشه هاي دوجـداره بـا پوشـش هـاي خاص، پنجره هاي يوپي ويسي و آلومينيوم گرماشـكن و … كـه جهـت بهبـود عملكـرد حرارتي پوستة خارجي ساختمان قابل استفاده هستند؛
- افزودن پيوست جامعي در رابطه با سايه بان هاي مناسب براي شهرهاي مختلف كشور؛
- افزودن اطلاعات فني و مقادير عددي مورد نيـاز بـراي محاسـبه انـواع پـل حرارتـي در پوسته ساختمان؛
- تكميل و سادهسازي فصل مربوط به تأسيسات مكانيكي و تأكيد بر مواردي نظير كاربرد سيستم هاي كنترل و برنامه ريزي؛
- تكميل و ساده سازي فصل مربوط به سيستم روشنايي و تأسيسات الكتريكي در مبحث۱۹٫
بديهي است ضوابط در نظر گرفته شده در اين ويـرايش از مبحث۱۹ ، همچنـان بـا مقـررات وضـع شـده در كشورهاي صنعتي فاصله دارد. اميد است در آينده اي نه چندان دور، بـراي نيـل هـر چـه بيـشتر بـه استانداردهاي مطرح جهاني در زمينه مصرف انرژي، گام هاي لازم برداشته شود كه به نظر مي رسـد اهم اقدامات در اين زمينه اشاعه فرهنگ پايداري، ساختمان هاي سبز، سيستم هاي هوشمند، كاربرد انرژي هاي تجديد پذير، سيستم هاي نوين تهويه و تعمـيم برچـسب انـرژي بـه تمـامي فـراورده هـا و تجهيزاتي است كه در راستاي بهينه سازي مصرف انرژي در ساختمان مورد استفاده قرار ميگيرند.
نمونه سوالات مربوط به مبحث نوزدهم مقررات ملی ساختمان :
لنیک دانلود بانک سوالات در قسمت بالا و پایین این صفحه برای شما گذاشته شده است و میتوانید با کلیک روی دکمه ها نمونه سوالات مبحث۱۹ مقررات ملی ساختمان را دانلود کنید. اگر لینکی موجود نمیباشد به این معنا است که هنوز نمونه سوالاتی قرارداده نشده و به محض جمع آوری بانک کامل سوالات ، در اختیار شما قرار میگیرد!
آخرین ویرایش مبحث۱۹ مقررات ملی ساختمان :
جدیدترین و بروزترین ویرایش مبحث۱۹ مقررات ملی ساختمان برای سال ۱۳۸۹ میباشد. البته ذکر این موضوع الزامی است ، که هر ساله باتوجه حجم خرید این کتاب چاپ میشود. نویسنده این کتاب دفتر مقررات ملی ساختمان (مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی) میباشد. ویرایش سال ۱۳۸۹ مبحث نوزدهم مقررات ملی ساختمان در۱۶۴ صفحه و به صورت وزیری (قطع کتاب) در بازار ارایه میشود!
برخی از اصطلاحات مهم مبحث نوزدهم مقررات ملی ساختمان :
- احداث ( Construction) : بنا کردن ساختمان بر زمین خالی.
- اینرسی حرارتی (inertia Thermal): قابلیت کلی پوستۀ خارجی و جدارهاي داخلی در ذخیر ة انرژي ، باز پس دادن آن و تأثیرگذاري بر نوسان هاي دما و بار گرمایی و سرمایی فضاهاي کنترل شده ساختمان. اینرسی حرارتی سـاختمان با استفاده از جرم سطحی مفید ساختمان گروه بندي میشود.
- بازسازي (Renovation) : دوباره سازي بخشهاي عمدهاي از ساختمان که در اثر سانحه یا فرسودگی آسیب دیده است.
- بازشو (Opening) : همۀ سطوح قابل باز شدن در پوسته ساختمان ، که براي دسترسی، تـأمین روشـنایی، دیـد بـه خارج، خروج گاز حاصل از سوخت، تهویه و تعویض هوا ایجاد می گردنـد ؛ ماننـد درهـا، پنجـره هـا و نورگیرها.
- بام تخت ( roof Flat) : پوشش نهایی ساختمان که شیبی کمتر از ۱۰ درجه یا مساوي آن، نسبت به افق دارد.
- بام شیبدار (roof Pitched) : پوشش نهایی ساختمان که شیبی بیشتر از ۱۰ درجه و کمتر از ۶۰ درجه نسبت به سطح افقی دارد. بر روي سقف شیب دار، فضاي خارج و در زیر آن ، فضاي کنترل شده یا کنترل نـشده قـرار دارد. اگر شیب جدار بیش از ۶۰ درجه باشد، از دید مبحث۱۹ دیوار تلقی میشود.
- برچسب انرژي (label Energy) :برچسب تعیین شده توسط مقامات ذیصلاح ، به منظور نـصب بـر روي تولیـدات صـنعتی مـورد استفاده در ساختمان، براي مشخص کردن حد کیفیت محصولات از نظر مصرف انرژي.
- پایانۀ حرارتی (terminal Thermal) : بخشی از یک سیستم مرکزي سرمایی یا گرمایی که در آخر مدار قرار دارد و انرژي منتقل شـده توسط مدار توزیع را به فضا یا فضاهاي کنترل شده انتقال میدهد (مانند رادیاتور).
- پل حرارتی (bridge Thermal): نقاطی از ساختمان که، به علت ناپیوستگی عایق حرارتی پوستۀ خـارجی ، مقاومـت حرارتـی در آنها کاهش مییابد و باعث افزایش موضعی میزان انتقال حرارت میگردد.
- پوستۀ خارجی (envelope Building): تمام سطوح پیرامونی ساختمان، اعم از دیوارها، سقف ها، کـف هـا، بازشـوها، سـطوح نورگـذر و مانند آن ها ، که از یک طرف با فـضاي خـارج یـا فـضاي کنتـرل نـشده، و از طـرف دیگـر بـا فـضاي کنترل شده داخل ساختمان در ارتباط هستند.
پوستۀ خارجی در تمام موارد الزاماً با پوسته کالبدي ساختمان یکی نیست، زیرا پوستۀ کالبـدي ممکن است دربرگیرنده فضاهاي کنترل نشده نیز باشد. پوستۀ خـارجی سـاختمان همچنـین شـامل عناصري است که، در وجه خارجی خود، مجاور خاك و زمین هستند. - پوستۀ کالبدي (envelope Physical): تمام سطوح پیرامونی ساختمان، اعم از دیوار، سقف ، کف، بازشو و مانند آنها ، که از یک طرف با فضاي خارج و از طرف دیگر با فضاي کنترلشده یا فضاي کنترل نشده در ارتباط هستند.
موضوع سایر مباحث مقررات ملی ساختمان چیست؟
مبحث اول مقررات ملی ساختمان : تعاریف کلی
مبحث دوم مقررات ملی ساختمان : نظامات اداري
مبحث سوم مقررات ملی ساختمان : حفاظت ساختمان در مقابل حریق
مبحث چهارم مقررات ملی ساختمان : الزامات عمومی ساختمان
مبحث پنجم مقررات ملی ساختمان : مصالح و فرآوردههاي ساختمانی
مبحث ششم مقررات ملی ساختمان: بارهاي وارد بر ساختمان
مبحث هفتم مقررات ملی ساختمان: پی و پی سازي
مبحث هشتم مقررات ملی ساختمان: طرح و اجراي ساختمانهاي با مصالح بنایی
مبحث نهم مقررات ملی ساختمان: طرح و اجراي ساختمانهاي بتن آرمه
مبحث دهم مقررات ملی ساختمان: طرح و اجراي ساختمانهاي فولادي
مبحث یازدهم مقررات ملی ساختمان: طرح و اجراي صنعتی ساختمانها
مبحث دوازدهم مقررات ملی ساختمان : ایمنی و حفاظت کار در حین اجرا
مبحث سیزدهم مقررات ملی ساختمان : طرح و اجراي تأسیسات برقی ساختمانها
مبحث چهاردهم مقررات ملی ساختمان : تأسیسات مکانیکی
مبحث پانزدهم مقررات ملی ساختمان : آسانسورها و پلکان برقی
مبحث شانزدهم مقررات ملی ساختمان : تأسیسات بهداشتی
مبحث هفدهم مقررات ملی ساختمان : لولهکشی گاز طبیعی
مبحث هجدهم مقررات ملی ساختمان: عایقبندي و تنظیم صدا
مبحث نوزدهم مقررات ملی ساختمان : صرفه جویی در مصرف انرژي
مبحث بیستم مقررات ملی ساختمان : علائم و تابلوها
مبحث بیست و یکم مقررات ملی ساختمان : پدافند غیرعامل
ﺑﺎ ﺗﺼﻮﻳﺐ ﻗﺎﻧﻮن ﻧﻈﺎم ﻣﻬﻨﺪسی و کنترل ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن و در اﺟﺮای ﻣﻔﺎد آن ﺑﻪ وﻳﮋه مواد ۳۴ و۳۳ ﻣﻮاد ﻗﺎﻧﻮن ﻣﺬﻛﻮر، وﺿﻊ ﻣﻘﺮرات ملی ﺳﺎﺧﺘﻤﺎن و اﻟﺰام ﺑـﻪ رﻋﺎﻳـﺖ آﻧﻬـﺎ در ﻃﺮاحی، ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ، اﺟﺮا، ﺑﻬﺮهﺑﺮداری و ﻧﮕﻬﺪاری ﺳـﺎﺧﺘﻤﺎنها ﺑـﻪ ﻣﻨﻈـﻮر اﻃﻤﻴﻨـﺎن از ایمنی، ﺑﻬﺪاﺷﺖ، ﺑﻬﺮهدهی ﻣﻨﺎﺳﺐ، آﺳﺎﻳﺶ و ﺻﺮﻓﻪ اﻗﺘﺼـﺎدی، اﻳـﻦ اﻃﻤﻴﻨـﺎن را در ﻣﻴﺎن ﻣﻬﻨﺪﺳﺎن و ﺻﺎﺣﺒﺎن ﺣﺮﻓﻪﻫﺎی ﺳﺎﺧﺘﻤﺎنی ﺑﻪ وﺟﻮد میآورد ﻛﻪ ﺑﺎ پشتﮔﺮمی، ﺑﻪ اﻳﻔﺎی وﻇﻴﻔﻪای ﻛﻪ در ﺗﻮﺳﻌﻪ و آﺑﺎدانی ﻛﺸﻮر دارﻧﺪ ﻣﺒﺎدرت ورزﻧﺪ و از اﻳـﻦ رﻫﮕـﺬر، ﺳﻬﻢ ﺧﻮد را در ﺗﺤﻘﻖ آرﻣﺎنهای واﻻی اﻧﻘﻼب ﻋﻴﻨﻴﺖ ﺑﺨﺸﻨﺪ.
مبحث۱۹ مقررات ملی ساختمان:
باکس دانلود مبحث۱۹ مقررات ملی ساختمان:
شما سوار کشتی نجات میشوید؟
کشتی نجات چیست و دقیقا چه کاری میکند؟ این کمپین که این روزها در بین مهندسین عمران رواج پیدا کرده است چیست؟
ویدیو زیر را کامل مشاهده کنید تا شما هم سوار شوید!
شرکت در این کمپین هیچ قانونی ندارد. تنها باید دل شما یاری کند. اگر شما هم تمایل دارید که در این کمپین شرکت کنید میتوانید هر مبلغی که در توان تان هست را به کارت زیر واریز کنید!
مبلغی که از کمک شما عزیزان جمع میشود تنها برای تحصیلات کودکان کم بضاعت صرف میشود. ویدیو مصرف کمک شما عزیزان در پیج اینستاگرام شهر نوین عمران ومعماری هر ماه بهصورت عکس و فیلم استوری میشود!