مدلسازی مخزن در sap :
مدلسازی مخزن در sap کاری بسیار آسان و بدون هیچگونه نکته ی خاص میباشد.نرم افزار سپ یک نرم افزار فوق العاده قدرتمند میباشد که به ما این امکان را میدهد تا بتوانیم مخازن آب هوایی را به سادگی مدلسازی کنیم.در این مقاله قصد داریم تا با شما در مورد مدلسازی مخازن هوایی در sap صخبت کنیم.مدلسازی مخزن در sap با باز کردن نرم افزار سپ۲۰۰۰ شروع میشود.
طراحی مخزن در sap :
مدتی پیش شهر نوین عمران ومعماری در دسته ی مقالات مربوط به رشته ی عمران درکنار مقالات بتن خودش دست به انتشاری مقاله ای زد تحت نام آموزش طراحی مخزن در sap که در این مقاله ما در مورد طراحی مدلسازی مخزن در sap با شما صحبت کردیم و فیلمی را برای شما تدارک دیده بودیم که مرتبط با مدلسازی مخزن در sap است.ازتون خواهش میکنم که این فیلم را مشاهده کنید.
قدم اول مدلسازی مخزن در sap :
زمانی که ما میخواهیم مدلسازی مخزن در sap شروع کنیم قبل از هر کاری میبایتس که نرم افزار sap2000 خودمان را باز کنیم.نرم افزاز سپ ۲۰۰۰ یک نرم افزار فوق العاده قدرتمند از خانواده ی بینظیر شرکتCSI میباشد که به ما کمک میکند تا مدلسازی مخزن در sap به بهترین شکل انجام دهیم.
شرکت CSI یک شرکت قدرتمند مهندسی در زمینه های نرم افزار های مدلسازی و حل سازه های میباشد.میتوانیم به نرم افزار هایی مثل ETABS ، SAFE و … اشاره کنیم که تمامی این ها متعلق به شرکت CSI میباشند و برادران تجاری نرم افزار SAP2000 میباشند که ما قصد داریم در این مقاله تحت نام مدلسازی مخزن در sap با نرم افزار سپ ۲۰۰۰ کار کنیم.
قدم دوم (نشریه ی طراحی مخازن آب) :
در قدم دوم از مدلسازی مخزن در sap باید برای خودمان یک نشریه ی مخازن آب و یا یک استاندارد را در نظر بگیریم.سالیان سال است که در مورد مدلسازی مخزن در sap تجربه ی داخل کشور و خارج کشور دارم.به جرئت میتوانم بگویم برترین نشریه ی طراحی مخازن آب هوایی که تاکنون دیده ام نشریه آب وکار آمریکا با نام تجاری AWWA است.
به طور کلی ما آیین نامه ی داخلی که در مورد مدلسازی مخزن در sap باشد نداریم و آِین نامه ی ۱۲۳ تنها به مخازن آب زمینی اشاره کرده است.در سطح بین المللی هم سه آیین نامه ی مرجع برای مدلسازی مخزن در sap داریم که یکی متعلق به کشور هند و دیگر متعلق به کشور روسیه و سومی متعلق به کشور آمریکا است.چندی پیش به طور همزمان در سه کشور برزیل ایران و روسیه به کار مدلسازی مخزن در sap مشغول بودم و متوجه شدمک ه بهترین فرصت برای مقایسهی آیین نامه های موجود است و با چند ماه بررسی متوجه شدم که تمامی نشریه های طراحی مخازن آب هوایی که به ما برای مدلسازی مخزن در sap کمک میکنند ، به گونه ای به آیین نامه ی آب وکار آمریکا استناد میکنند و حتی آن ها هم آیین نامه ی awwa را برای مدلسازی مخزن در sap مرجع میدانند.
قدم سوم ( اطلاعات اولیه مدلسازی مخزن در sap ) :
در مرحله ی بعدی از مدلسازی مخزن در sap ما به سراغ آطلاعات پروژه ی خودمان میرویم.به عنوان مثال باید ببینیم که مخزن ما چه حجمی را به خود اختصاص میدهد و یا حتی باید شکلی برای مخزن خود در نظر بگیریم.
انواع متعارفی از مخازن آب هوایی فولادی در سطح وسیع اجرا میشود.
به عنوان مثال اگر در مدلسازی مخزن در sap انتخاب کردیم که مخزن ما استوانه ای باشد،در مرحله ی بعد با توجه به حجم مخزن و حجم استوانه میبایستی که شعاع و قطر مخزن را بدست آوریم که در موضوع مدلسازی مخزن در sap نقش بسزایی دارد.
دراین باره نکات بسیاری وجود دارد که متاسفانه به دلیل کمبود وقت فرصت ارائه ی آن ها نیست اما در آخر این مقاله به شما راهنمایی کرده ام.
بعد از پیدا کردن ابعاد مخزن به سراغ ارتفاع مخزن میرویم و باید ببینیم که مخزن ما در چه ارتفاعی از شطح زمین قرار دارد که به این مسئله در مدلسازی مخزن در sap نیز نیاز داریم.به طور علمی محدودیتی برای ارتفاع در مدلسازی مخزن در sap در هیچ نشریه ی طراحی مخازن آب نمیباشد اما پس از آزمایشی که در دانشگاه وین اتریش مشاهده کردم به تمامی افراد سفارش میکنم که نهایت ارتفاعی که در نظر میگیرید برابر ۳۴ متر باشد زیرا بعد از این ارتفاع با قوانین جدیدی از طراحی ما روبرو میشویم.
همچنین ما به اطلاعات دیگری نیز همانند منطقه ی پروژه ، نوع خاک منطقه و تعداد تراکم انسان های کنار این مخزن و … نیاز داریم که در مقاله ی آموزش طراحی مخزن در sap به آن اشاره کرده ایم.
در نهایت پس از انجام این قدم به شکلی همانند شکل روبرو میرسیم که تمامی اطلاعاتبه طور کاملا واضح برای ما مشخص میشود و هیچگونه ابهامی دیگر باقی نمانده است.
در این شرایط است که به سراغ خود نرم افزار میرویم و طرح خود را در نرم افزار وارد میکنیم.
قدم چهارم ( آموزش تصویری طراحی مخزن در sap ) :
در قدم چهارم مدلسازی مخزن در sap به سراغ نرم افزار میرویم.یک نکته ی را به شما عزیزان در ابتدای کاراشاره کنم و آن هم اسن است که نرم افزا آباکوس یک نرم افزار المان محدود است و در یک کلام این به آن معنا است که هر چه المان بندی بیشتری داشته باشیم جواب دقیق تری را داریم.
اگر در مورد فیلم بالا و یا اعداد وارد شده در فیلم برسشی دارید میتوانید در زیر همین مقاله در قسمت نظرات پرسش خودتان را بپرسید تا ما به آن پاسخ دهیم
اگر در فیلم بالا مشاهده کرده باشید برای وارد کردن مقادیر فاصله ی بین گرید ها در قسمت مدلسازی مخزن در sap ما به اعداد و ارقامی که در پلان داشتیم نیازمند بودیم.
توصیه در مورد ابعاد مخازن آب هوایی فولادی :در مدلسازی مخزن در sap برای تعیین کردن ابعاد تا حد امکان سعی کنید که این ابعاد برای شما ارتفاع و شعاع متقارن را به وجود بیاورد.به عنوان مثال برای مخزنی به حجم ۱۰۰متر مکعب سعی کنید از مخزنی با ارتفاع ۵ و شعاع ۲٫۵ استفاده کنید.
قدم پنجم ( تکمیل مدلسازی طراحی مخزن در sap ) :
زمانی که مدل اولیه ی خود را در نرم افزار sap مدلسازی کردیم نوبت به این میرسد که به سراغ تعریف مقاطع برویم که برای تعریف مقاطع در مدلسازی مخزن در sap از گزینه ی define در نوار ابزار بالا استفاده میکنیم و بعد از آن به سراغ گزینه ی اسمبلی میرویم و از طریق گزینه ی اسمبلی مقاطع خود را به مدل ایجاد شده در نرم افزار Sap اختصاص میدهیم.ولی در حقیقت این مسئله بسیار فراتر از این حرف ها میباشد که در این مقاله با نام مدلسازی مخزن در sap هیچ جایگاهی ندارد و در مقالات بعدی به آن ها میپردازیم.
ولی به طور کلی در مورد مدلسازی مخزن در sap میتوانم چند توصیه برای شما داشته باشم :
- در هنگام مدلسازی مخزن در sap ابتدا ابعاد خود را به بهترین شکل بهینه کنید و بعد از آن به سراغ خود نرم افزار بروید.
- سعی کنید در تعیین ابعاد تا حد امکان اصل تقارن و برابری قطر و ارتفاع را رعایت کنید.
- طبق آیین نامه ی awwa حداقل ضخامت مود نیاز مبرای پوسته ی جداره ی مخزن باید برابر ۶میلیمتر باشد تا بتواند در برابر خوردگی و زنگ زدگی تاب بیاورد و این مورد در مدلسازی مخزن در sap حتما حتما باید لحاظ گردد.
- میل مهار های موجود در هر مخزن باید حتما از پیش تنیده شده باشند که برای اینکار ما از بسط های قورباغه ای استفاده میکنیم.
- سعی کنید برای طراحی ستون ها در مدلسازی مخزن در sap از گزینه pipe استفاده کنید و ضخامت و قطر pipe بر اساس نیرو های واده محاسبه میگردد.
- برای طراحی تیر ها نکات لازم را حتما بدانید زیرا که در مدلسازی مخزن در sap طراحی تیر ها بسیار با ستون ها متفاوت است.
ایده ی اصلی مدلسازی مخزن در sap :
منبع آب یا مخزن آب یک محفظه برای ذخیرهسازی آب است. توجه و نیاز به یک منبع آب، جهت ذخیرهسازی آب آشامیدنی، آبیاری کشاورزی، مهار آتش، دامپروری، تولید مواد شیمیایی، آمادهسازی مواد غذایی و همچنین بسیاری از برنامههای کاربردی دیگر؛ به قدمت تمدن بشری است.
مخازن هوایی آب (مخازن آب هوایی فولادی ) را دیگر نمی توان صرفا به عنوان یک تانکر ذخیره آب تلقی نمود بلکه در صورت استفاده از یک طرح زیبا برای مخازن هوایی می تواند یک لوگوی تبلیغاتی یا به عنوان یک تابلوی تبلیغاتی بزرگ مورد استفاده قرار گیرد و موجبات هویت بخشی به مجموعه های استفاده کننده گردد و دقیقا به همین دلیل است که مدلسازی مخزن در sap یکی از راه های کسب درآمد برای مهندسی عمران ومعماری شده است.
مخزن آب فلزی هوایی عمدتا به صورت روباز و بسته مورد استفاده قرار می گیرند که در سال های آتی استفاده از مخازن آب هوایی روباز برای مخازنی که مصرف آب آشامیدنی دارند کاملا ممنوع شده است و زمانی که مخزن جهت ذخیره آب آشامیدنی استفاده می کنیم بایستی که روی مخزن بسته باشد یا در اصطلاح مخازن هوایی مسقف باشد و زمانی که مخزن را جهت نگه داری آب آتش نشانی و کشاورزی و ….. مورد بهره برداری قرار می گیرد دیگر نیازی نیست که مخزن در بسته باشد و زمانی که در نرم افزار SAP مدلسازی میکنیم باید این نکته را رعایت کنیم.
این نوع از مخازن از نظر نوع شکل هندسی عمدتا به صورت مخازن استوانه ای و مخازن مکعبی و مخازن کروی و مخازن مخروطی تقسیم بندی می گردند
مدلسازی مخزن در sap :
ما برای طراحی مخازن هوایی به حجم مخزن هوایی نیاز داریم و برای تعیین حجم مفید مخازن هوایی آب تصفیه شده می توان از پارامترهای های پیشنهادی زیر استفاده کرد :
۱- حجم مورد نیاز آب مصرفی
۲- حجم مورد نیاز برای جبران نوسانات ساعتی
۳- حجم مورد نیاز برای تامین آب در مواقعی که آب ورودی به مخازن در اثر صدمات وارده به خط لوله و از کار افتادن پمپ ها بایستی در مخزن موجود باشد .
در صورتی که میزان آسیب پذیری تاسیسات آبرسانی بالا باشد و احتمال زیاد قطع برق و نداشتن سیستم برق اضطراری در مواردی که از پمپ استفاده می شود و یا محدودیت امکانات و اجرای تعمیرات سریع خطوط و یا سایر تاسیسات آبرسانی و ….. عواملی هستند که می توانند موجبات افزایش ظرفیت مخازن آب هوایی باشند .
اگر در مورد مخازن آب هوایی فولادی به دنبال مرجع هستید میتوانید روی اینجا کلیک کنید.
در شهر نوین عمران ومعماری ما یک آموزش فوق العاده را برگذار کرده ایم تحت نام طراحی مخازن آب هوایی فولادی و کسب درآمد از آن که بسیار متناسب با این مقاله ی آموزش مدلسازی مخزن در sap میباشد.یعنی میتوانیم بگوییم که آموزش مدلسازی مخزن در sap نمونه ای بسیار کوچک از این آموزش میباشد.
در این آموزش ما ابتدا در مورد علت وجود مخازن صحبت کرده ایم و سپس به سراغ آنواع مخازن رفتیم و بعد از آن بیان کردیم در حالت هایی یکی از بهترین انتخاب های ما میتواند مخازن آب هوایی فولادی باشد که به شما عزیزان گفته ایم که در چه صورت و در چه شرایطی باید از مخازن آب هوایی استفاده کنیم و سپس به سراغ طراحی مخازن آب هوایی فولادی رفتیم که این مقاله یعنی آموزش طراحی مخزن در sap نمونه ای کوچه از یک قسمت این آموزش است. و در نهایت به بررسی بازار کار و کسب درآمد پرداخته ایم.
شما میتوانید با کلیک بر روی گزینه ی زیر به صفحه ی مخصوص این آموزش هدایت شوید.
طراحی مخازن آب هوایی فولادی و کسب درآمد از آن
مدرس : اشکان رجبی
مدت آموزش : ۱۰ ساعت آموزش گامبهگام
سطح آموزش : از مقدماتی تا پیشرفته
موضوع: طراحی مخازن + آموزش کسب درآمد از این علم
سلا م
من امیر پوربابایی هستم
در طراحی مخازن آب هوایی شرکت کردم
امروز در تاریخ ۱۳۹۹٫۱۰٫۳۰ که اولین جلسه رو مشاهده کردم
آموزش متفاوتی بود
درباره خرید هاست در جلسه اول توضیح کامل نبود . فکر کنم در جلسه بعد کامل بشه
صفحه سایت ایران سرور عوض شده با آموزش هم خونی نداره
کلا در حال حاضر آموزش دهنده ای با این حجم از انگیزه و انرژی و حوصله مثل شما ندیدم
که معلومه کاملا با عشق و علاقه دارید آموزش میدید
آموزش شما اصلا خسته کننده و خواب آور نیست خیلی خوب مدیریت زمان میکنین
اینم نشون میده که واقعا برای اینکار وقت گذاشتین خیلی بیشتر از ساعت ضبط فیلم
این امیدی که شما میدین اینم توی اوضاع این مملکت خودش نعمتیه
فعلا با آرزوی موفقیت
سلام درود بر شما
سپاس از لطف شما
حتما دوره به روز رسانی میشود و کم و کاستی ها رفع میگردند و به صورت رایگان در اختیار شما قرار میگیرد
آريالا مقاله تون خیلی خوب بود.ممنونم از این همه زحمت.واقعا به زبان فارسی مدلسازی مخزن در sap اصلا نیست و فقط توی یوتیوب میشه پیدا کرد
واقعا ممنون
با سلام
پوریا فلاحتی مروت هستم
در دوره ی سوم طراحی مخازن آب هوایی فولادی شرکت کردم، با دیدن ویدئوی مربوط به جلسه اول، متوجه شدم که دوره ی بسیار خوب و هدفمندی رو در پیش داریم، با تشکر از زحمات تیم شهر نوین عمران و معماری و با آرزوی موفقیت روز افزون همه شرکت کنندگان در این دوره بسیار قوی
سلام و درود خدمت شما آقای فلاحتی
ممنونم از نظر سازنده شما.
بله حتما همینطور است.دوره ی بینظیر طراحی مخازن آب هوایی و کسب درآمد از آن دوره ای بینظیر است که در پیش روی خودموان داریم
با سلام
من علیرضا راستی کردار هستم در تاریخ ۱۳۹۸/۰۳/۱۵ اولین ویدئو دوره طراحی مخازن آب هوایی رو مشاهده کردم. جلسه اول فوق العاده بود. امیدوارم در جلسات بعد به بحث درآمدزایی با جزییات بیشتری پرداخته شود.
با تشکر
درود بر شما
ممنونم از نظر سازنده شما.
این دوره حاصبل بیش از ۱سال و نیم تجربه در بحث آموزش است.مطمین باشید در انتهای این دوره شما کسب و کار شخصی خودتان (شرکت خودتان) را دارا خواهید بود.
با سلام
من سیماخجسته هستم و در تاریخ ۱۳۹۸/۰۳/۱۵ اولین ویدیو دوره ی طراحی مخازن آب هوایی فولادی و کسب درآمد از آن را دیدم.
در جلسه اول واقعا متحیر شدم .چون مباحثی که کطرح شد معلوم بود دوره ی بینظیری را پیش رو داریم.امیدوارم که هر چه زود تر این دوره به پایان برسه و بتونم شرکت خودما داشته باشم
سلام ودرود
ممنونم از نظر شما.بله صد در صد همینطوره و دوره ی فوق العاده ای را پیش رو داریم
نظر شما باعث تصمیم گیری بهتر دوستان میشود.
با سلام.
من علی هستم در تاریخ ۱۳۹۸/۳/۱۱ جلسه اول طراحی مخازن اب هوایی فولادی نگاه کردم.
جالب بود مخصوصا قسمت بازار یابی ک بیشتر از طراحی مهمتره بریم شوع کنیم 😀
سلام ودرود
ممنونم از نظر شما.
نظر شما باعث تصمیم گیری بهتر دوستان میشود.